KONYA / KARATAY - Çatalhüyük Münise Lütfi Onat İlkokulu

Ara

Tutum yatırım ve yerli malları haftası kapsamında okulumuzda atık malzemelerden kumbara yapma yarışması düzenlendi. Yapılan bütün kumbaralar gün boyunca okul koridorlarımızda sergilendi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumız öğrencileri sınıflarında bilen oturur etkinliğini yaptılar. Okul koridorumuzda proje kapsamında düzenlenen panolar ile öğrencilerimizde Türkce ye giren yabancı kelime lerin kullanılmaması ile ilgili farkındalık oluşturulması sağlandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu 15 Temmuz dergisine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kas

Bakanlığımızın bu yıl başlatmış olduğu İLK DERSİMİZ EGZERSİZ projesiyle öğrencilerimiz ilk ders saatlerinde müzik eşliğinde jimnastik hareketleri yaparak derslerine başlıyorlar.

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni yapıldı.

Okulumuz 1.I sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu Vitamin Şenliği