KONYA / KARATAY - Çatalhüyük Münise Lütfi Onat İlkokulu

Çatalhüyük Münise Lütfi Onat İlkokulu

Çatalhüyük Mahallesi. Alayköşkü Sokak. No5 Karatay/KONYA
Vizyon
Çevremizdeki ilköğretim okulları içerisinde; başarılı disiplinli çalışma ortamı ve kaliteli eğitim - öğretimi ile tanınan, yetiştirdiği öğrencilerle adından söz ettiren bir okul olmak.
Misyon
Bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, milli ve manevi değerlerini benimseyen, çağımız toplumunun gerektirdiği bilgi teknolojik donanımlara sahip, bilimsel düşünebilen, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, geçmişi önemseyen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz BİLSEM sınavını kazandı.7 öğrencimiz HAFIZ İHO okuluna sınavla yerleşti.
Sabahçı Devre: 07:30-12:25 Öğleci Devre: 12:30-17:30
Kalorifer(Doğalgazlı)
Ulaşım
Toplu ulaşım araçlarından sadece 28 numaralı belediye otobüsleri ve Eski Garajdan hareket eden TAŞRA DEDE minibüslerle ile ulaşım yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Servis yoktur.Okul çalışanlarımız kendi özel araçlarıyla veya toplu taşıma imkanlarıyla gidiş-geliş yapmaktadırlar.
Çatalhüyük Mahallesi. Alayköşkü Sokak. No5 Karatay/KONYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl ve İlçe Merkezine 11 km uzaklıkta yer almaktadır.Okulumuz Konya ili Karatay ilçesinde merkez bir okuldur.
Geleneksel Çocuk Oyunları Takımları
Akıl ve Zeka Oyunları Takımı
Proje Çalışmaları
Ekip42 Kitap Okuma Projesi Temiz Sınıf-Temiz Okul-Temiz Çevre İsrafı Önleme Projesi (Su, Elektrik Timleri Oluşturma) Peygamberim Hayatımda Projesi(40 Hadis Ezberleme) Etwinning Avrupa Projeleri Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri ÇEKAP(Çatalhüyük Eğitimde Küçük Adımlar) Projemiz